Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak

Christy Soemodihardjo

Christy Soemodihardjo, fysiotherapeut

Mijn naam is Christy Soemodihardjo. In februari 2019 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Fysiotherapie en daarna meteen aan het werk gegaan bij Fysiotherapie Rijnmond. Ik ben mij na een tijdje steeds meer gaan specialiseren in neurologie en ben ook aangesloten bij het CVA-netwerk. Daarnaast ligt mijn passie ook in de sport(revalidatie). In mijn werk ben ik enthousiast en dat hoop ik ook altijd over te brengen.

Wie ben jij?

Ik ben Christy Soemodihardjo, geboren in 1995 en trotse moeder van een zoontje. Samen met mijn man en mijn zoontje woon ik in Zuidland. Ik ben dol op mijn gezin en mijn dieren (kat en paard). Die zijn alles voor mij.

Wat is je achtergrond

Ik heb de HAVO afgerond en daarna ben ik meteen begonnen met de opleiding Fysiotherapie. Deze heb ik in februari 2019 succesvol afgerond.

Waar mag iedereen je voor wakker maken?

Leuke uitjes! Ik hou ervan om leuke dingen te doen met mijn gezin, familie en vrienden.

Wat is je favoriete eten?

PASTA! Daar hoef ik niet over na te denken. Dat kan ik elke dag wel eten haha! Maar verder houd ik sowieso van lekker eten en uiteten gaan.

Wat wilde je vroeger altijd worden?

Pfoe, ik vond dat altijd lastig. Ik ben altijd erg zorgzaam, dus daar wilde ik iets mee doen. Ik wist alleen niet precies wat. Totdat mijn moeder met het beroep Fysiotherapeut kwam. We zijn toen naar een informatieavond geweest en sindsdien was ik om! Nog altijd blij met mijn keuze.

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Ik wil altijd mensen helpen en dit beroep is daar perfect voor. Ik vind sporten daarnaast ook erg leuk en met dit beroep kan ik dat mooi combineren.

Van welke werkzaamheden word jij gelukkig?

Zien dat iemand vooruitgaat en verbetert. Ik haal daar zo veel voldoening en energie uit. Ik probeer altijd mijn enthousiasme over te brengen en als ik zie dat dat overkomt, word ik daar nog blijer van. De waardering vanuit patiƫnten is groot en dat vind ik heel mooi van dit beroep.

Wanneer ga jij met een tevreden gevoel naar huis?

Als ik merk dat iemand vooruitgaat en blij is door de behandeling.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd

Leuke dingen met mijn gezin of lekker bij mijn paard zijn en met hem trainen.

Waar ben je het meest trots op?

Mijn zoontje! Ik ben trots op hem om wie hij is en hoe hij zich ontwikkeld. Maar ook wel trots op mezelf en het moederschapšŸ¤­

Wat zou je gaan doen als je met pensioen bent?

Genieten van het leven. Leuke uitstapjes maken en omringd zijn met de mensen van wie ik houd.

christy@fysiotherapierijnmond.nl