RijnmondFit

RijnmondFit is onderdeel van Fysiotherapie Rijnmond. Op onze verschillende vestigingen hebben wij uitgebreide fitness faciliteiten met de modernste apparatuur. Hier kunt u met én zonder begeleiding sporten. De Fitness faciliteiten zijn 24 uur per dag geopend. Fitness vormt een uitstekende toevoeging op uw fysiotherapie programma, overleg hiervoor altijd met uw behandelend fysiotherapeut.

U kunt online inschrijven. Na inschrijving ontvangt u van ons de bevestiging van inschrijving en onze algemene voorwaarden. Wij bellen u hierna op om de inschrijving af te ronden en de tag te overhandigen. Vergeet op deze afspraak niet uw bankpas en legitimatiebewijs mee te nemen.

Onze vestigingen

U kunt bij ons terecht op verschillende locaties, klik hier onder voor een vestiging bij u in de buurt.

Fitness bij de fysiotherapeut?

Wat is fitness?

Fitness is het verbeteren of onderhouden van de conditie en fitheid. Meestal gebeurt dit in een fitnesszaal met speciale apparaten. Deze apparaten zijn ontworpen om de oefeningen die nodig zijn voor fitness, zo veilig en gecontroleerd mogelijk uit te voeren.

Een fysiotherapeut bij fitness

Het is nooit verstandig om “in de wilde weg” te gaan trainen, maar bij sommige mensen is voorzichtigheid extra belangrijk. De aanwezigheid van een fysiotherapeut tijdens een training is zeer aan te raden voor wie:

  • een lichamelijke klacht heeft die met spieren en/of gewrichten samenhangt
  • in een revalidatieproces zit
  • herstellende is van een blessure

Een fysiotherapeut kan u helpen om de juiste oefeningen en de juiste gewichten te kiezen, zodat uw lichaam niet over- of onderbelast wordt. U werkt actief aan uw herstel en u wordt sterker, soepeler en/of krijgt een betere conditie.

Gecontroleerd aan de slag met uw conditie?

Bij Fysiotherapie Rijnmond werken we samen om de doelen te behalen die in overleg met u opgesteld zijn. Die doelen zijn voor zover mogelijk:
• Specifiek
• Meetbaar
• Acceptabel
• Realistisch
• Tijdsgebonden
De doelen die we samen met u opstellen zijn dus geen vrijblijvende wensen of vage dromen. Ze zijn bedoeld om te activeren, te motiveren en om uw voortgang objectief te kunnen vaststellen. Bent u klaar om op een veilige en gerichte manier aan uw fitness te werken? Onze specialisten staan gaan graag met u aan de slag.

WORD NU LID
STEL EEN VRAAG