Anouk Vogels

Anouk Vogels, Fysiotherapeute en Kinderfysiotherapeute i.o.

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HR Rotterdam. Sinds juli 2013 ben ik werkzaam binnen de praktijk Fysiotherapie Rijnmond als algemeen fysiotherapeut.

Op dit moment ben ik sinds oktober 2014 bezig met de opleiding Master Kinderfysiotherapie en eind 2018 zal ik deze opleiding afronden. Ik heb het vakinhoudelijke onderdeel (eerste 3 jaar) afgerond en ben nu bezig met het masteronderdeel (1 jaar). Ik ben gelegitimeerd om kinderen (0-18 jaar) te behandelen. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan door meerdere stages bij kinderfysiotherapeuten. Hiernaast heb ik bij twee kinderfysiotherapie praktijken gewerkt als waarnemer, gedurende twee keer een half jaar. De workshop Zuigelingenasymmetrie 1 heb ik in september 2017 afgerond bij Dr. Leo van Vlimmeren en ben hierdoor in staat om een plagiocephalometrie uit te voeren en te beoordelen.

Op dit moment ben ik werkzaam op de locaties Spijkenisse, IJsselmonde en Rozenburg. Naast het werken zijn mijn favoriete bezigheden zingen, toneelspelen en sporten (yoga en paardrijden).

Email: anouk@fysiotherapierijnmond.nl