Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak

Alisa Komarowa

Alisa Komarowa, fysiotherapeut

Wie ben jij?

Mijn naam is Alisa Komarowa en werk als assistent fysiotherapeut bij Fysiotherapie Rijnmond. Vroeger was ik een professionele balletdanser en door mijn passie voor bewegen ben ik fysiotherapie gaan studeren. Op dit moment ben ik laatste jaars student aan de European School of Physiotherapy in Amsterdam. Mijn doel is om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren door middel van beweging

Wat is je achtergrond?

Ik ben geboren in Lviv (Oekraïne) waar ik mijn reis als balletdanser begon. Na mijn afstuderen verhuisde ik naar Warschau om te studeren aan een balletacademie. daarna. ik wilde doorgaan met mijn carrière als Ballerina, dus besloot ik mezelf verder te ontwikkelen in het hoger onderwijs van Codarts Hogeschool voor de Kunsten (Rotterdam).

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Ik was altijd gefascineerd door het menselijk lichaam en zijn mogelijkheden zijn. Ik zou graag als fysiotherapeut willen werken, omdat ik mensen de eenvoudige manieren wil leren om sterk te blijven en actief te blijven in hun dagelijks leven.

Van welke werkzaamheden word jij gelukkig?

Het brengt me vreugde als ik een verschil kan maken en kan bijdragen aan iemands herstel.

Waar ben je het meest trots op?

Alles wat ik op dit moment heb, heb ik zelf bereikt. Ik ben er trots op opnieuw te beginnen in een nieuw land en op weg te zijn om af te studeren aan de Europese hogeschool voor fysiotherapie (ESP)

alisa@fysiotherapierijnmond.nl