Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
fysiotherapie spijkenisse centrum

Fysiotherapie Spijkenisse Centrum

Fysiotherapie Rijnmond Qualiview
Locatie

Fysiotherapie Spijkenisse Centrum

Heeft u een fysiotherapeut nodig in het centrum van Spijkenisse? Fysiotherapie Rijnmond is gelegen in “Gezondheidscentrum City Plaza” dat zich naast de Albert Heijn bevindt. Op deze locatie hebben wij een grote oefenzaal voor optimale behandeling van uw klachten. Deze oefenzaal is gevuld met nieuw fitnessapparatuur. Van onze patiënten ontvangen wij gemiddeld cijfer van een 8,9 op basis van honderden reviews.

Op deze locatie werken wij intensief samen met “Huisartsenpraktijk City Plaza”. Door deze samenwerking kunnen wij onze behandelingen nog verder verbeteren en u de beste behandeling garanderen.

Fysiotherapie aan huis in Spijkenisse Centrum

Bent u slecht ter been of bent u om een andere reden niet in staat om naar onze vestiging in Spijkenisse centrum te komen, dan is het mogelijk om door een ervaren fysio behandeld te worden bij u thuis. Voor een behandeling aan huis heeft u een verwijzing nodig van de huisarts.

Patiënt aan het trainin in oefenzaal Fysiotherapie Rijnmond Spijkenisse centrum

Fysiotherapie Rijnmond Spijkernisse

Doctor J.M. Den Uyllaan 25 3201 WR Spijkenisse
0181 - 74 50 40
info@fysiotherapierijnmond.nl
Maak een afspraakKlachten
Openingstijden locatie
Maandag
08.00 - 21.30
Dinsdag
08.00 - 17.00
Woensdag
08.00 - 21.00
Donderdag
08.00 - 17.00
Vrijdag
08.00 - 20.00
Onze specialisaties

Specialisaties in Spijkernisse

Fysio Spijkenisse

Bent u op zoek naar een fysio in Spijkenisse? Onze praktijk in Spijkenisse is gevestigd in het gezondheidscentrum “City Plaza”. Met meer dan 30 verschillende soorten specialisaties binnen onze praktijk weet u zeker dat u altijd de juiste fysiotherapeut krijgt voor uw klacht.

Maak een afspraak
Echografie Spijkenisse

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met de mogelijkheid tot echografie. Echografie is een waardevolle manier om extra onderzoek te doen als dat nodig is. Op een echografie kan een therapeut meer zien dan met het blote oog. Door de beelden van de echo te bekijken kan de therapeut snel en duidelijk bepalen wat de pijn veroorzaakt. Op deze manier vergroot u de kans op een juiste diagnose en kan de behandelend fysiotherapeut een beter behandelplan opstellen.

Meer over echografie
Manuele therapie in Spijkenisse

Manueel therapeuten zijn fysiotherapeuten die zich drie jaar hebben gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in de armen en benen. De therapeut kijkt gericht naar de manier van bewegen van de patiënt en probeert ervoor te zorgen dat de gewrichten beter gaan werken. Door de gewrichten beter te laten werken, worden ze weer soepel en neemt de pijn af. Een manueel therapeut richt zich tijdens de behandeling meer op de harde delen van het lichaam zoals gewrichten en de wervelkolom. Bij ons kunt u terecht voor manuele therapie in Spijkenisse.

Manuele therapie
Impressie

De fysiotherapie Praktijk in beeld

Fysiotherapie Spijkenisse Centrum oefenzaal
Gezonheidscentrum City Plaza buitenkant