Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
fysiotherapie rhoon

Fysiotherapie Rhoon

Fysiotherapie Rijnmond Qualiview
Locatie

Fysiotherapie Rhoon

Onze fysiotherapeuten staan in onze locatie in Rhoon klaar om uw lichamelijke klachten te verminderen/verhelpen. De locatie is op dit moment gelegen in “het Zorgkasteel” in Rhoon. Dit ligt op één minuten lopen van metrostation Rhoon. Op deze locatie hebben we momenteel alleen een behandelkamer voor fysiotherapie. Wilt u graag behandeld worden bij een locatie met een oefenzaal, dan is het mogelijk om uw behandeling te starten bij Fysiotherapie Rijnmond Poortugaal.

Medio mei 2023 openen we onze deuren in een gloednieuw gezondheidscentrum in Rhoon. In dit nieuwe gebouw hebben we meerdere behandelkamers en kunnen we u voorzien van een oefenzaal van 80m2 met het nieuwste fitnessapparatuur. Ook werken we intensief samen met “huisartsenpraktijk Het Zorgkasteel”. Hierdoor kunnen wij u de meest optimale fysiotherapie behandeling garanderen.

Ons team van fysio’s in Rhoon staat voor u klaar om uw lichamelijke klachten te verminderen en/of uw conditie te verbeteren. Ook zijn onze fysiotherapeuten ervoor opgeleid om u te begeleiden tijdens uw revalidatie of het verhelpen van een blessure. Van onze patiënten ontvangen wij een gemiddeld cijfer van 8,9 (!) op basis van honderden reviews.

Fysiotherapie aan huis in Rhoon

Bent u slecht ter been of bent u om een andere reden niet in staat om naar onze vestiging in Rhoon te komen, dan is het mogelijk om door een ervaren fysio behandeld te worden bij u thuis. Voor een behandeling aan huis heeft u een verwijzing nodig van de huisarts.

Fysiotherapie oefenzaal in Rhoon

Fysiotherapie Rijnmond Rhoon

Viaductweg 89 3161 RX Rhoon
0181 - 74 50 40
info@fysiotherapierijnmond.nl
Maak een afspraakKlachten
Openingstijden locatie
Maandag
8-12 / 14-17
Dinsdag
8-12
Woensdag
8-12 / 14-17
Donderdag
8-12 / 14-17
Vrijdag
8-12 / 14-17
Onze specialisaties

Specialisaties in Rhoon

Fysio Rhoon

Bent u op zoek naar een fysio in Rhoon? Onze praktijk in Rhoon is gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum. Met meer dan 30 verschillende soorten specialisaties binnen onze praktijk weet u zeker dat u altijd de juiste fysiotherapeut krijgt voor uw klacht.

Maak een afspraak
Echografie Rhoon

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met de mogelijkheid tot echografie. Echografie is een waardevolle manier om extra onderzoek te doen als dat nodig is. Op een echografie kan een therapeut meer zien dan met het blote oog. Door de beelden van de echo te bekijken kan de therapeut snel en duidelijk bepalen wat de pijn veroorzaakt. Op deze manier vergroot u de kans op een juiste diagnose en kan de behandelend fysiotherapeut een beter behandelplan opstellen.

Meer over echografie
Doe de zelfcheck

Weet u niet zeker of de fysiotherapeut u kan helpen? Wij hebben een zelfcheck op onze website. Met deze zelfcheck kunt u voor een aantal veel voorkomende klachten zien of een fysiotherapeut u kan helpen. Mocht u klacht er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons.

Doe de zelfcheck
Impressie

De fysiotherapie Praktijk in beeld

Buitenkant gebouw van fysiotherapie Rijnmond in Rhoon