Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak

Luna Wuijster

Luna Wuijster, assistent-fysiotherapeut

Mijn naam is Luna Wuijster en ik ben sinds december 2022 werkzaam bij Fysiotherapie Rijnmond als assistent-fysiotherapeut. Ik ben student aan de Hogeschool Rotterdam en hoop in 2024 mijn studie succesvol af te ronden zodat ik aan de slag kan als algemeen fysiotherapeut. Naast mijn werk lees ik veel en ben ik graag in de natuur. Mensen noemen mij empathisch, lief en zorgzaam.

Wie ben jij?

Mijn naam is Luna Wuijster. Ik ben geboren in 2002 en werkzaam bij Fysiotherapie Rijnmond als assistent-fysiotherapeut op de locatie Hoogvliet.

Wat is je achtergrond?

Van kinds af aan heb ik veel geturnd. Ik ben begonnen met toestelturnen en uiteindelijk overgestapt naar het springturnen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Ook heb ik een tijdje turntrainingen gegeven.

Waar mag iedereen je voor wakker maken?

Taart!

Wat is je favoriete eten?

Waar zal ik beginnen? Ik vind eten van verschillende keukens lekker. De Japanse en Italiaanse keuken zijn wel mijn favoriet.

Wat wilde je vroeger altijd worden?

Als klein kind wilde ik altijd dolfijnentrainster worden (welk meisje niet? 😄). Later veranderde deze droom naar het werken als dierenarts. Sinds 5 vwo wist ik echter dat ik fysiotherapie wilde gaan studeren.

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Ik ben dit werk gaan doen omdat ik geïnteresseerd ben in het functioneren van het menselijk lichaam en graag mensen wil helpen rondom bewegen.

Van welke werkzaamheden word jij gelukkig?

Ik word gelukkig van het werken met cliënten in de praktijk.

Wanneer ga jij met een tevreden gevoel naar huis?

Ik ga met een tevreden gevoel naar huis als cliënten met een positief gevoel naar huis gaan en zich gehoord voelen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan lezen of wandelen in de natuur. Ook vind ik het erg gezellig om lekker uit eten te gaan.

Waar ben je het meest trots op?

Misschien toch wel dat ik cum laude mijn vwo diploma heb behaald in 2020.

Wat zou je gaan doen als je met pensioen bent?

Oei dat duurt nog wel heel lang…

luna@fysiotherapierijnmond.nl