Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
fysiotherapie spijkenisse de elementen

Fysiotherapie Spijkenisse de Elementen

Fysiotherapie Rijnmond Qualiview
Locatie

Fysiotherapie Spijkenisse de Elementen

Heeft u een fysiotherapeut nodig in de buurt van de Elementen in Spijkenisse? Fysiotherapie Rijnmond is gelegen in “Gezondheidscentrum de Elementen”. Het gezondheidscentrum bevindt zich in één van de woontorens naast de Spijkenisserbrug. Op deze locatie hebben wij een grote oefenzaal voor optimale behandeling van uw klachten. Deze oefenzaal is gevuld met nieuw fitnessapparatuur. Van onze patiënten ontvangen wij gemiddeld cijfer van een 8,9 op basis van honderden reviews.

Op deze locatie werken wij intensief samen met “Huisartsenpraktijk City Plaza”. Door onze samenwerking met de huisarts, zijn onze lijnen tijdens de behandeling korter en zijn wij in staat om u nog beter te helpen.

Fysiotherapie aan huis in Spijkenisse

Bent u slecht ter been of bent u om een andere reden niet in staat om naar onze fysiotherapiepraktijk in Spijkenisse te komen, dan is het mogelijk om door een ervaren fysio behandeld te worden bij u thuis. Voor een behandeling aan huis heeft u een verwijzing nodig van de huisarts.

Oefenzaal van de fysiotherapeut in Spijkenisse

Fysiotherapie Rijnmond Spijkenisse de Elementen

Hongerlandsedijk 1098 3201 LZ Spijkenisse
0181 - 74 50 40
info@fysiotherapierijnmond.nl
Maak een afspraakKlachten
Openingstijden locatie
Maandag
08.00 - 21.30
Dinsdag
08.00 - 17.00
Woensdag
08.00 - 21.00
Donderdag
08.00 - 17.00
Vrijdag
08.00 - 20.00
Onze specialisaties

Specialisaties in Spijkenisse de Elementen

Fysio Spijkenisse

Bent u op zoek naar een fysio in Spijkenisse? Onze praktijk in Spijkenisse is gevestigd in het gezondheidscentrum “City Plaza”. Met meer dan 30 verschillende soorten specialisaties binnen onze praktijk weet u zeker dat u altijd de juiste fysiotherapeut krijgt voor uw klacht.

Maak een afspraak
Echografie Spijkenisse

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met de mogelijkheid tot echografie. Echografie is een waardevolle manier om extra onderzoek te doen als dat nodig is. Op een echografie kan een therapeut meer zien dan met het blote oog. Door de beelden van de echo te bekijken kan de therapeut snel en duidelijk bepalen wat de pijn veroorzaakt. Op deze manier vergroot u de kans op een juiste diagnose en kan de behandelend fysiotherapeut een beter behandelplan opstellen.

Meer over echografie
Manuele therapie in Spijkenisse

Manueel therapeuten zijn fysiotherapeuten die zich drie jaar hebben gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in de armen en benen. De therapeut kijkt gericht naar de manier van bewegen van de patiënt en probeert ervoor te zorgen dat de gewrichten beter gaan werken. Door de gewrichten beter te laten werken, worden ze weer soepel en neemt de pijn af. Een manueel therapeut richt zich tijdens de behandeling meer op de harde delen van het lichaam zoals gewrichten en de wervelkolom. Bij ons kunt u terecht voor manuele therapie in Spijkenisse.

Meer over Manuele therapie
Impressie

De fysiotherapie Praktijk in beeld

Fysio Spijkenisse oefenzaal