Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
wat is fysiotherapie

Kwaliteitsregister fysiotherapie

In onze praktijk Fysiotherapie Rijnmond staan de patiënten en de kwaliteit centraal. Om deze redenen voldoen alle therapeuten werkzaam binnen deze praktijk, aan alle kwaliteitseisen voor behandeling. Zij hebben praktijkervaring, volgen na- en bijscholing, vakoverleg en werken volgens de richtlijnen.

Deze richtlijnen zijn opgesteld door het Keurmerk Fysiotherapie. Alle fysiotherapeuten staan in het kwaliteitsregister Fysiotherapie ingeschreven. Dit register is ook door het Keurmerk Fysiotherapie in het leven geroepen.

Mocht u niet tevreden zijn met uw behandeling of andere zaken binnen onze praktijk dan horen wij dat graag. Samen met u gaan wij dan op zoek naar een passende oplossing. U kunt per mail contact opnemen met bas@fysiotherapierijnmond.nl of najia@fysiotherapierijnmond.nl

Er is ook een klachtenregeling van het Keurmerk. Klik op klachtenregeling voor meer informatie. Bovendien hebben we een contract met alle grote zorgverzekeraars.

Even sparren?

Weet u nog niet zo goed welke behandeling u nodig heeft? Geen probleem, onze specialisten geven u advies op basis van uw situatie.

Maak een afspraak
fysiotherapeut en patient identificeren elleboog klacht