Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
over ons

Over ons

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk die écht naar u luistert en er alles aan doet om uw klachten te verhelpen? Dan bent u bij Fysiotherapie Rijnmond aan het juiste adres! Wij hebben een hart voor zorg en vinden het belangrijk om samen te werken met andere zorgverleners in de regio, zodat u de beste behandeling krijgt die er is.

Met maar liefst zeven vestigingen verspreid over de regio, is er altijd wel een fysiotherapeut van ons team in de buurt die gespecialiseerd is in uw klacht. Of u nu in Barendrecht, Hoogvliet, IJsselmonde, Poortugaal, Rhoon, Rozenburg of Spijkenisse woont, wij staan voor u klaar!

Ons team bestaat uit meer dan 25 enthousiaste fysiotherapeuten die allemaal één doel voor ogen hebben: u zo snel mogelijk van uw klachten afhelpen. Elke therapeut heeft zijn eigen specialisatie, dus u kunt erop vertrouwen dat u bij ons de beste behandeling krijgt die er is.

Nieuwsgierig geworden naar onze praktijk? Bekijk dan snel onze video voor een impressie en maak kennis met ons fantastische team. Bij Fysiotherapie Rijnmond bent u in goede handen!

Even sparren?

Weet u nog niet zo goed welke behandeling u nodig heeft? Geen probleem, onze specialisten geven u advies op basis van uw situatie.

Maak een afspraak
fysiotherapeut en patient identificeren elleboog klacht