Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
fysiotherapie hoogvliet

Fysiotherapie Hoogvliet

Fysiotherapie Rijnmond Qualiview
Locatie

Fysiotherapie Hoogvliet

Onze locatie in Hoogvliet ligt op loopafstand van winkelcentrum Hoogvliet. Deze locatie is de eerste locatie van Fysiotherapie Rijnmond en ligt naast het zwembad van Hoogvliet en het voormalige “De Korte Sport- en gezondheidsinstituut”. Deze locatie opende haar deuren in 2004 voor de eerste fysio behandelingen. Van onze patiënten ontvangen wij een gemiddeld cijfer van 8,9 (!) op basis van honderden reviews.

Op deze locatie hebben we de grootste oefenzaal van al onze fysiotherapiepraktijken. Met meer dan 100m2 aan oefenzaal oppervlakte hebben we de mogelijkheid om u optimaal te behandelen. Verder is de locatie ook voorzien van meerdere behandelkamers. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto vanuit Zalmplaat of lopend vanuit Boomgaardsehoek.

Eén van onze specialisaties in Hoogvliet is Manuele therapie. U kunt direct een afspraak maken voor de fysio online of door naar onze balie te bellen!

Fysiotherapie aan huis in Hoogvliet

Bent u slecht ter been of bent u om een andere reden niet in staat om naar onze vestiging in Hoogvliet te komen, dan is het mogelijk om door een ervaren fysio behandeld te worden bij u thuis. Voor een behandeling aan huis heeft u een verwijzing nodig van de huisarts.

Fysiotherapie oefenzaal in Hoogvliet

Fysiotherapie Rijnmond Hoogvliet

Middenbaan Zuid 404 3191 AH Hoogvliet Rotterdam
0181 - 74 50 40
info@fysiotherapierijnmond.nl
Maak een afspraakKlachten
Openingstijden locatie
Maandag
08.00 - 21.30
Dinsdag
08.00 - 17.00
Woensdag
08.00 - 21.00
Donderdag
08.00 - 17.00
Vrijdag
08.00 - 20.00
Onze specialisaties

Specialisaties in Hoogvliet

Fysio Hoogvliet

Bent u op zoek naar een fysio in Hoogvliet? Onze praktijk in Hoogvliet is gevestigd naast zwembad Hoogvliet. Met meer dan 30 verschillende soorten specialisaties binnen onze praktijk weet u zeker dat u altijd de juiste fysiotherapeut krijgt voor uw klacht.

Maak een afspraak
Echografie Hoogvliet

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met de mogelijkheid tot echografie. Echografie is een waardevolle manier om extra onderzoek te doen als dat nodig is. Op een echografie kan een therapeut meer zien dan met het blote oog. Door de beelden van de echo te bekijken kan de therapeut snel en duidelijk bepalen wat de pijn veroorzaakt. Op deze manier vergroot u de kans op een juiste diagnose en kan de behandelend fysiotherapeut een beter behandelplan opstellen.

Meer over echografie
Manuele therapie in Hoogvliet Rotterdam

Manueel therapeuten zijn fysiotherapeuten die zich drie jaar hebben gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in de armen en benen. De therapeut kijkt gericht naar de manier van bewegen van de patiënt en probeert ervoor te zorgen dat de gewrichten beter gaan werken. Door de gewrichten beter te laten werken, worden ze weer soepel en neemt de pijn af. Een manueel therapeut richt zich tijdens de behandeling meer op de harde delen van het lichaam zoals gewrichten en de wervelkolom.

Meer over Manuele therapie
Impressie

De fysiotherapie Praktijk in beeld

Fysio Hoogvliet oefenzaal