Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
Fysiotherapie Rijnmond Hoogvliet

Fysiotherapie Hoogvliet

Fysiotherapiepraktijk in Hoogvliet

Fysiotherapie Hoogvliet

Op zoek naar prettige en deskundige fysiotherapie in Hoogvliet? Fysiotherapie Rijnmond Hoogvliet verwelkomt u met open armen. Onze deskundige fysiotherapeuten luisteren aandachtig naar uw verhaal en zetten alles op alles om uw klachten te verlichten met een op maat gemaakt behandelplan. Tevens zijn wij officieel Keurmerk Fysiotherapieprakijk, daarmee bent u verzekerd van de beste zorg.

Als de eerste officiële vestiging van Fysiotherapie Rijnmond, gelegen naast het Hoogvliet zwembad en het voormalige 'De Korte Sport- en Gezondheidsinstituut', zijn wij een vertrouwd adres voor fysiotherapie. Onze locatie in Hoogvliet onderscheidt zich met de grootste oefenzaal van al onze praktijken, met maar liefst 100m2 aan trainingsruimte om te werken aan uw herstel.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en zet de eerste stap naar herstel. Onze fysio’s in Hoogvliet staan voor u klaar.

Fysiotherapie Rijnmond Hoogvliet

Fysiotherapie Rijnmond Hoogvliet

Middenbaan Zuid 404 3191 AH Hoogvliet Rotterdam
0181 - 74 50 40
info@fysiotherapierijnmond.nl
Maak een afspraak
Openingstijden locatie
Maandag
08.00 - 21.30
Dinsdag
08.00 - 17.00
Woensdag
08.00 - 21.00
Donderdag
08.00 - 17.00
Vrijdag
08.00 - 20.00

Fysiotherapie specialisaties

Manuele therapie

Manuele therapie is een specifieke tak van fysiotherapie die zich richt op het behandelen van klachten gerelateerd aan gewrichten en de wervelkolom. Als u kampt met hoofdpijn of nekpijn, kan een manueel therapeut de ideale specialist zijn om u bij te staan. Het primaire doel van manuele therapie is het verbeteren van de beweeglijkheid van uw gewrichten, wat leidt tot pijnverlichting. Terwijl een algemeen fysiotherapeut zich concentreert op de zachte weefsels van het lichaam, zoals spieren en pezen, focust een manueel therapeut zich specifiek op de harde structuren, zoals gewrichten en de wervelkolom.

Meer informatie
kind oefent met schrijven bij de kinderfysio

Kinderfysiotherapie Hoogvliet

kinderfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op kinderen en jongeren tot 18 jaar. Fenne Sucec is onze kinderfysiotherapeut in Hoogvliet. of het nu gaat om billenschuiven, motorische ontwikkelingsachterstanden, houdingsproblemen, schrijfproblemen of voorkeurshouding kinderfysiotherapie biedt een oplossing.
Wij begrijpen dat elk kind uniek is en een eigen benadering vereist. Fenne luistert aandachtig naar de klachten en de wensen van zowel uw kind als de ouders om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Onze behandelingen zijn kindvriendelijk en gebaseerd op speelse technieken om uw kind te motiveren en actief te betrekken bij het herstel. Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie
echografie bij de fysiotherapeut

Echografie Hoogvliet

Bij Fysiotherapie Rijnmond Hoogvliet hebben we een unieke manier om onderzoek te doen naar uw klachten. Wij zijn één van de weinig in de omgeving van Hoogvliet die deze manier van onderzoek aanbieden: echografie. Interessant is dat we deze dienst niet alleen aan onze eigen patiënten aanbieden, maar ook regelmatig uitvoeren voor collega-fysiotherapeuten in Hoogvliet. Wanneer u van mening bent dat een echografisch onderzoek waardevol kan zijn voor uw diagnose, dan kunt u naar ons doorverwezen worden. De resultaten van de echografie zullen wij bespreken met uw fysiotherapeut om ervoor te zorgen dat u de juiste diagnose krijgt.

Meer informatie
Fysiotherapeut met patiënt

Algemeen Fysiotherapeut

Bij Fysiotherapie Rijnmond begrijpen we dat elke patiënt en klacht uniek is. Daarom luisteren we aandachtig naar uw klachten en wensen. Algemene fysiotherapie richt zich op het verbeteren van uw bewegingsvrijheid en het verminderen van pijn, zodat u weer volop kunt genieten van het leven. Ons team van fysiotherapeuten stelt een persoonlijk behandelplan voor u op aan de hand van uw wensen en doelen. Zo werken we samen aan uw herstel en zorgen we ervoor dat u snel weer pijnvrij door het leven gaat.

Meer informatie

Onze werkwijze

trainer met dumbel in hand

Bij Fysiotherapie Rijnmond in Hoogvliet staat uw welzijn als patiënt centraal. We willen graag weten welke uitdagingen u momenteel ervaart en waar u naartoe wilt in uw herstelproces. Samen bespreken we hoe we deze doelen kunnen bereiken. In tegenstelling tot veel andere praktijken, hechten wij minder belang aan massage en richten we ons meer op oefentherapie. Hoewel massage op korte termijn verlichting kan bieden, geloven wij dat oefentherapie de sleutel is tot blijvend herstel en het voorkomen van toekomstige klachten. Daarom beschikken wij over ruime oefenzalen waar u optimaal kunt werken aan uw herstel.

 • Ruime oefenzaal voor oefentherapie
 • Altijd uw eigen fysiotherapeut
 • Persoonlijk behandelplan
 • Altijd een specialist voor uw klacht
Over onze praktijk

Fysiotherapie tarieven

Intake & Onderzoek - €70,00

Bij uw eerste behandeling bij Fysiotherapie Rijnmond wordt een intakegesprek gehouden. Dit is van essentieel belang, omdat het uw fysiotherapeut in staat stelt om een grondig beeld te krijgen van uw klacht en uw specifieke omstandigheden. In dit gesprek worden in ieder geval de volgende punten besproken:

1. De oorsprong en timing van uw klacht.
2. Wanneer u de klacht ervaart.
3. Een gedetailleerde beschrijving van uw symptomen en gevoelens.

Dit gesprek dient als waardevolle basis voor verdere behandeling en helpt uw therapeut om een behandelplan op maat voor u op te stellen.

Bekijk tarievenlijst

Behandeling - € 47,-

Bij Fysiotherapie Rijnmond streven we naar een prettige en zorgzame ervaring vanaf het allereerste moment dat u onze praktijk binnenstapt. Uw eerste behandeling is een belangrijke stap in uw naar herstel.

Hier zijn enkele dingen die u moet weten en meenemen voor uw eerste behandeling:

1. Neem een handdoek mee.
2. Draag kleding waar u gemakkelijk in kan bewegen.
3. Neem een geldig legitimatiebewijs mee

Zodra u een afspraak heeft ontvangt u 1 dag van te voren een herinnering via sms.

Bekijk tarievenlijst

Gespecialiseerde fysiotherapie - €62,-

Bij Fysiotherapie Rijnmond bieden we naast algemene fysiotherapie ook gespecialiseerde behandelingen aan, waaronder Manuele fysiotherapie, Kinderfysiotherapie en Psychosomatische fysiotherapie. Deze gespecialiseerde behandelingen worden uitgevoerd door ervaren fysiotherapeuten die specifiek zijn opgeleid in deze gebieden. Zij hebben hiervoor een drie jarige master afgerond.

Manuele therapie richt zich op het behandelen van klachten van het bewegingsapparaat, Kinderfysiotherapie is toegespitst op de unieke behoeften van kinderen, en Psychosomatische fysiotherapie behandelt klachten die samenhangen met stress en psychische factoren. De tarieven die wij hiervoor hanteren zijn €62,- per behandeling.

Bekijk tarievenlijst

Veel gestelde vragen

 • Heb ik een verwijsbrief van de huisarts nodig?
  Bij Fysiotherapie Rijnmond maken we het u graag gemakkelijk en bent u welkom zonder verwijzing. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen om een afspraak te maken en te werken aan uw herstel en welzijn. We staan voor u klaar!
 • Heeft Fysiotherapie Rijnmond Contracten met zorgverzekeraars?
  Bij Fysiotherapie Rijnmond begrijpen we het belang van toegankelijke zorg. Daarom hebben we contracten gesloten met alle zorgverzekeraars. Wat dit voor u betekent? Ongeacht uw zorgverzekeringsmaatschappij, kunt u rekenen op deskundige fysiotherapie. Uw welzijn staat bij ons voorop, en we willen ervoor zorgen dat uw zorg naadloos en zorgeloos verloopt.
 • Hoe lang duurt een behandeling Fysiotherapie?
  De eerste afspraak is een intake en onderzoek met aansluitend een eerste behandeling en duurt samen 50 minuten. Een vervolgafspraak fysiotherapie duurt per afspraak 25 minuten.
 • Hoeveel kost een behandeling fysiotherapie
  Zie hiervoor het tarieven overzicht.
 • Wat moet ik meenemen naar de eerste behandeling?
  Heeft u uw eerste afspraak bij Fysiotherapie Rijnmond? Neem dan alstublieft een handdoek, kleding waar u gemakkelijk in beweegt en een ID bewijs mee. Ook raden wij u aan om vooraf te checken of u aanvullend verzekerd bent. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
 • Hebben jullie mogelijkheid tot fysiotherapie aan huis?
  Ja, wij behandelen ook aan huis. Hiervoor hebben wij wel een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.
 • Zijn jullie ook in de avonden/weekenden beschikbaar?
  Onze praktijk is voor behandelingen ook s’avonds geopend. Voor het maken van een afspraak zijn onze assistentes bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30 uur. In de weekenden zijn wij gesloten.