Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak

Fenne Sucec

Fenne Sucec, fysiotherapeute en kinderfysiotherapeute i.o.

Wie ben jij?

Hoi! Ik ben Fenne Sucec, geboren in 2000 en werkzaam bij Fysiotherapie Rijnmond locaties Hoogvliet en Rozenburg.

Wat is je achtergrond?

In 2016 heb ik de HAVO afgerond, waarna ik meteen met de bachelor Fysiotherapie ben begonnen. In juni 2021 heb ik deze opleiding succesvol mogen afronden, waarna ik ben begonnen met werken. September 2021 ben ik tevens begonnen met de master Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam, welke ik verwacht in juli 2024 positief af te ronden.

Waar mag iedereen je voor wakker maken?

Vakanties! En dan met name het reizen, nieuwe landen en plekken zien en van de diverse culturen genieten. Er staat zeker nog een aantal landen op mijn verlang lijstje om te bezoeken.

Wat is je favoriete eten?

Sushi, pasta, saoto soep, pizza, tapas… Zo kan ik nog wel even doorgaan 😉

Wat wilde je vroeger altijd worden?

Als dit vroeger aan mij werd gevaagd zou ik dierenarts of model zeggen. Vanaf de derde klas van de HAVO wist ik dat ik fysiotherapie wilde studeren.

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Ik ben van mijzelf erg actief en vind sporten zelf leuk om te doen. Daarnaast wil ik graag, heel clichè, mensen helpen. Deze twee dingen gecombineerd kom je al heel snel op fysiotherapie, de perfecte match. Tijdens de opleiding ben ik gaan nadenken over de doelgroepen die gezien worden binnen de fysiotherapie, zo ook over kinderen. Ik vind het er gezellig om met kinderen te werken en, al zeg ik het zelf, dit lukt aardig goed.

Van welke werkzaamheden word jij gelukkig?

Het afsluiten van de behandeling, met als mooiste resultaat natuurlijk het behalen van de hulpvraag. Daarnaast word ik ook heel gelukkig van het behalen van tussentijdse doelen, of het aanstekelijke enthousiasme van de cliënt.

Wanneer ga jij met een tevreden gevoel naar huis?

Wanneer ik weet dat ik een verschil heb gemaakt of kan maken in het leven van iemand anders, door bijvoorbeeld mijn adviezen of de behandelingen. Al is het maar iets kleins waardoor iemand zijn dag weer wat makkelijker of beter is gemaakt.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Zoals ik hierboven al zei, reis ik graag. Daarnaast vind ik het erg leuk om dagjes op stap te gaan naar een stad, bos of strand. Tijd spenderen met mijn familie en vrienden staat ook erg hoog op mijn lijstje van favoriete bezigheden.

Waar ben je het meest trots op?

Op het gebied van carrière denk ik waar ik nu sta, en dan doel ik vooral op mijn leeftijd. Niet veel kunnen zeggen dat zij bachelor afgestudeerd zijn op hun 21e ;).

Wat zou je gaan doen als je met pensioen bent?

Dat duurt nog heel lang, maar ik hoop dat ik dan zonder zorgen mijn leven kan leiden hoe ik dat op dat moment zou willen. Ik denk hoofdzakelijk genieten van het leven, lekker eten en van de mensen om mij heen.

fenne@fysiotherapierijnmond.nl