Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
fysiotherapie ijsselmonde

Fysiotherapie IJsselmonde

Fysiotherapie Rijnmond Qualiview
Locatie

Fysiotherapie IJsselmonde

Heeft u een fysiotherapeut nodig in IJsselmonde Rotterdam? Fysiotherapie Rijnmond heeft een fysiopraktijk in het wooncentrum de Reigers. In dit wooncentrum gelegen in IJsselmonde, hebben wij een eigen oefenzaal waar u onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut kunt werken aan uw herstel. In deze oefenzaal hebben wij fitnessapparatuur waarmee u optimaal aan uw gezondheid kunt werken. Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar uw klachten, wensen en doelen. Van onze patiënten ontvangen wij gemiddeld cijfer van een 8,9 op basis van honderden reviews.

Fysiotherapie aan huis in IJsselmonde

Bent u slecht ter been of bent u om een andere reden niet in staat om naar onze vestiging in IJsselmonde te komen, dan is het mogelijk om door een ervaren fysio behandeld te worden bij u thuis. Voor een behandeling aan huis heeft u een verwijzing nodig van de huisarts.

Fysiotherapie Rijnmond IJsselmonde

Backershagen 10D 3078 SB Rotterdam
0181 - 74 50 40
info@fysiotherapierijnmond.nl
Maak een afspraakKlachten
Openingstijden locatie
Maandag
08.00 - 21.00
Dinsdag
08.00 - 17.00
Woensdag
08.00 - 17.30
Donderdag
08.00 - 21.00
Vrijdag
08.00 - 20.00
Onze specialisaties

Specialisaties in IJsselmonde

Fysio IJsselmonde

Bent u op zoek naar een fysio in IJsselmonde? Onze fysiotherapiepraktijk in IJsselmonde is gevestigd in wooncentrum “de Reigers”. Met meer dan 30 verschillende soorten specialisaties binnen onze praktijk weet u zeker dat u altijd de juiste fysiotherapeut krijgt voor uw klacht.

Maak een afspraak
Echografie IJsselmonde

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met de mogelijkheid tot echografie. Echografie is een waardevolle manier om extra onderzoek te doen als dat nodig is. Op een echografie kan een therapeut meer zien dan met het blote oog. Door de beelden van de echo te bekijken kan de therapeut snel en duidelijk bepalen wat de pijn veroorzaakt. Op deze manier vergroot u de kans op een juiste diagnose en kan de behandelend fysiotherapeut een beter behandelplan opstellen.

Meer over echografie
Dry Needling in IJsselmonde

Dry needling is een specialisatie van de fysiotherapeut die zich voornamelijk richt op het verminderen van pijnklachten. De fysiotherapeut brengt een dunne naald aan (zonder vloeistof) in de spieren waar u klachten heeft. Die spieren ontspannen daardoor snel en langdurig. In de meeste gevallen vermindert dit de pijn, soms verdwijnt de pijn in zijn geheel. dry needling mag alleen worden uitgevoerd door gespecialiseerde en gecertificeerde fysiotherapeuten. Maak direct een afspraak voor dry needling in IJsselmonde.

Afspraak maken