Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
fysiotherapie rijnmond barendrecht buitenkant

Fysiotherapie Barendrecht

Fysiotherapie Rijnmond Qualiview
Locatie

Fysiotherapie Barendrecht

Sinds 2021 kunt u ook terecht bij onze locatie in Barendrecht. Door onze samenwerking met Aad van Loon Sport hebben wij een behandelkamer geopend in het sportcentrum. Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het sportcentrum. Van onze patiënten ontvangen wij gemiddeld cijfer van een 8,9 op basis van honderden reviews.

Aad van Loon sport is de oudste fitness locatie van Barendrecht. U kunt onze fysiotherapeuten vinden onder het gemeentehuis van Barendrecht. Het is mogelijk om gratis voor de deur te parkeren. Wij zijn op deze locatie beperkt aanwezig. Onze locaties in Rhoon en IJsselmonde zijn we de gehele week aanwezig.

Fysiotherapie aan huis in Barendrecht

Bent u slecht ter been of bent u om een andere reden niet in staat om naar onze vestiging in Barendrecht te komen, dan is het mogelijk om door een ervaren fysio behandeld te worden bij u thuis. Voor een behandeling aan huis heeft u een verwijzing nodig van de huisarts.

Fysiotherapie Rijnmond Barendrecht

Fysiotherapie Rijnmond Barendrecht

Maasstraat 28A 2991 AD Barendrecht
0181 - 74 50 40
info@fysiotherapierijnmond.nl
Maak een afspraakKlachten
Openingstijden locatie
Maandag
13.00 - 17.00
Dinsdag
13.00 - 17.00
Woensdag
gesloten
Donderdag
13.00 - 17.00
Vrijdag
13.00 - 17.00
Onze specialisaties

Specialisaties in Barendrecht

Fysio Barendrecht

Bent u op zoek naar een fysio in Barendrecht? Onze praktijk in Barendrecht is gevestigd in het gebouw van “Aad van Loon Sport”. Met meer dan 30 verschillende soorten specialisaties binnen onze praktijk weet u zeker dat u altijd de juiste fysiotherapeut krijgt voor uw klacht.

Maak een afspraak
Echografie Barendrecht

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met de mogelijkheid tot echografie. Echografie is een waardevolle manier om extra onderzoek te doen als dat nodig is. Op een echografie kan een therapeut meer zien dan met het blote oog. Door de beelden van de echo te bekijken kan de therapeut snel en duidelijk bepalen wat de pijn veroorzaakt. Op deze manier vergroot u de kans op een juiste diagnose en kan de behandelend fysiotherapeut een beter behandelplan opstellen.

Meer over echografie
Dry Needling in Barendrecht

Dry needling is een specialisatie van de fysiotherapeut die zich voornamelijk richt op het verminderen van pijnklachten. De fysiotherapeut brengt een dunne naald aan (zonder vloeistof) in de spieren waar u klachten heeft. Die spieren ontspannen daardoor snel en langdurig. In de meeste gevallen vermindert dit de pijn, soms verdwijnt de pijn in zijn geheel. dry needling mag alleen worden uitgevoerd door gespecialiseerde en gecertificeerde fysiotherapeuten. Maak direct een afspraak voor dry needling in Barendrecht.

Afspraak maken