Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
Fysiotherapie Rijnmond Barendrecht ingang

Fysiotherapie Barendrecht

Fysiotherapiepraktijk in Barendrecht

Fysiotherapie Barendrecht

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Barendrecht die echt naar uw behoeften luistert en er alles aan doet om uw klachten te verhelpen? Welkom bij Fysiotherapie Rijnmond! Bij Fysiotherapie Rijnmond in Barendrecht staan onze fysiotherapeuten klaar om u te helpen. Onze praktijk in Barendrecht is te vinden op de Maasstraat 28A, gelegen in de sportschool Aad van Loon Sport. Wij zijn beperkt aanwezig op deze locatie. Bent u op zoek naar een fysiopraktijk met ruimere openingstijden? Bekijk dan onze locatie in Rhoon of IJsselmonde.

Fysiotherapie Rijnmond Barendrecht

Fysiotherapie Rijnmond Barendrecht

Maasstraat 28A 2991 AD Barendrecht
0181 - 74 50 40
info@fysiotherapierijnmond.nl
Maak een afspraak
Openingstijden locatie
Maandag
13.00 - 17.00
Dinsdag
13.00 - 17.00
Woensdag
gesloten
Donderdag
13.00 - 17.00
Vrijdag
13.00 - 17.00

Onze fysiotherapeuten in Barendrecht

Bekijk ons gehele team!

Fysiotherapie specialisaties

Fysiotherapeut belt aan voor huisbezoek

Fysiotherapie aan huis

Fysiotherapie aan huis in Barendrecht biedt u de mogelijkheid om in uw eigen huis te werken aan uw herstel. Dit is de beste optie voor mensen die door mobiliteitsproblemen of andere beperkingen niet in staat zijn om naar de praktijk te komen. Wanneer onze fysiotherapeuten bij ons aan huis komen luisteren wij aandachtig naar uw klachten en wensen en stellen we op basis hiervan een persoonlijk behandelplan op. Voor fysiotherapie aan huis heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

Meer informatie
Fysiotherapeut met patiënt

Algemeen Fysiotherapeut

Bij Fysiotherapie Rijnmond begrijpen we dat elke patiënt en klacht uniek is. Daarom luisteren we aandachtig naar uw klachten en wensen. Algemene fysiotherapie richt zich op het verbeteren van uw bewegingsvrijheid en het verminderen van pijn, zodat u weer volop kunt genieten van het leven. Ons team van fysiotherapeuten stelt een persoonlijk behandelplan voor u op aan de hand van uw wensen en doelen. Zo werken we samen aan uw herstel en zorgen we ervoor dat u snel weer pijnvrij door het leven gaat.

Meer informatie
fysiotherapeut begeleid patiënt bij revalidatie

Revalidatie

Revalidatie na een operatie is erg belangrijk om goed te herstellen. Wanneer u kiest voor revalidatie bij Fysiotherapie Rijnmond luisteren we aandachtig naar uw wensen en doelen en stellen op basis van deze gesprekken een persoonlijk behandelplan op. Het doel is om uw mobiliteit en uw kwaliteit van leven te verbeteren. Of u nu herstelt van een operatie, een ongeval of een chronische aandoening, onze fysiotherapeuten staan voor u klaar.
Onze behandelingen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en kunnen variëren van fysieke oefeningen en manuele therapie tot pijnmanagement en psychologische ondersteuning. We streven ernaar om u zo snel mogelijk weer op de been te krijgen en uw dagelijkse activiteiten te hervatten, zonder pijn en beperkingen.

Meer informatie

Rugklachten

Rugklachten kunnen uw dagelijkse activiteiten en welzijn aanzienlijk beïnvloeden. Bij Fysiotherapie Rijnmond begrijpen we hoe beperkend en pijnlijk deze klachten kunnen zijn. Daarom bieden we niet alleen fysiotherapeutische zorg, maar ook een luisterend oor. Lage rugklachten zijn pijn en ongemak in het onderste deel van de rug. De oorzaken kunnen variëren van spierverrekkingen tot meer complexe aandoeningen zoals hernia of slijtage. Het is een veelvoorkomend probleem dat mensen van alle leeftijden kan treffen. Bij Fysiotherapie Rijnmond krijgt u de aandacht en zorg die u verdient. Ons doel is om u snel weer pijnvrij uw dagelijkse activiteiten te laten uitvoeren.

Meer informatie

Onze werkwijze

trainer met dumbel in hand

Bij Fysiotherapie Rijnmond in Barendrecht staat uw welzijn als patiënt centraal. We willen graag weten welke uitdagingen u momenteel ervaart en waar u naartoe wilt in uw herstelproces. Samen bespreken we hoe we deze doelen kunnen bereiken. In tegenstelling tot veel andere praktijken, hechten wij minder belang aan massage en richten we ons meer op oefentherapie. Hoewel massage op korte termijn verlichting kan bieden, geloven wij dat oefentherapie de sleutel is tot blijvend herstel en het voorkomen van toekomstige klachten. Daarom beschikken wij over ruime oefenzalen waar u optimaal kunt werken aan uw herstel.

 • Ruime oefenzaal voor oefentherapie
 • Altijd uw eigen fysiotherapeut
 • Persoonlijk behandelplan
 • Altijd een specialist voor uw klacht
Over onze praktijk

Fysiotherapie tarieven

Intake & Onderzoek - €70,00

Bij uw eerste behandeling bij Fysiotherapie Rijnmond wordt een intakegesprek gehouden. Dit is van essentieel belang, omdat het uw fysiotherapeut in staat stelt om een grondig beeld te krijgen van uw klacht en uw specifieke omstandigheden. In dit gesprek worden in ieder geval de volgende punten besproken:

1. De oorsprong en timing van uw klacht.
2. Wanneer u de klacht ervaart.
3. Een gedetailleerde beschrijving van uw symptomen en gevoelens.

Dit gesprek dient als waardevolle basis voor verdere behandeling en helpt uw therapeut om een behandelplan op maat voor u op te stellen.

Bekijk tarievenlijst

Behandeling - € 47,-

Bij Fysiotherapie Rijnmond streven we naar een prettige en zorgzame ervaring vanaf het allereerste moment dat u onze praktijk binnenstapt. Uw eerste behandeling is een belangrijke stap in uw naar herstel.

Hier zijn enkele dingen die u moet weten en meenemen voor uw eerste behandeling:

1. Neem een handdoek mee.
2. Draag kleding waar u gemakkelijk in kan bewegen.
3. Neem een geldig legitimatiebewijs mee

Zodra u een afspraak heeft ontvangt u 1 dag van te voren een herinnering via sms.

Bekijk tarievenlijst

Gespecialiseerde fysiotherapie - €62,-

Bij Fysiotherapie Rijnmond bieden we naast algemene fysiotherapie ook gespecialiseerde behandelingen aan, waaronder Manuele fysiotherapie, Kinderfysiotherapie en Psychosomatische fysiotherapie. Deze gespecialiseerde behandelingen worden uitgevoerd door ervaren fysiotherapeuten die specifiek zijn opgeleid in deze gebieden. Zij hebben hiervoor een drie jarige master afgerond.

Manuele therapie richt zich op het behandelen van klachten van het bewegingsapparaat, Kinderfysiotherapie is toegespitst op de unieke behoeften van kinderen, en Psychosomatische fysiotherapie behandelt klachten die samenhangen met stress en psychische factoren. De tarieven die wij hiervoor hanteren zijn €62,- per behandeling.

Bekijk tarievenlijst

Over Fysiotherapie Rijnmond Barendrecht

Fysiotherapie Rijnmond Barendrecht

Maasstraat 28A 2991 AD Barendrecht
0181 - 74 50 40
info@fysiotherapierijnmond.nl
Maak een afspraak

Veel gestelde vragen

 • Heb ik een verwijsbrief van de huisarts nodig?
  Bij Fysiotherapie Rijnmond maken we het u graag gemakkelijk en bent u welkom zonder verwijzing. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen om een afspraak te maken en te werken aan uw herstel en welzijn. We staan voor u klaar!
 • Heeft Fysiotherapie Rijnmond Contracten met zorgverzekeraars?
  Bij Fysiotherapie Rijnmond begrijpen we het belang van toegankelijke zorg. Daarom hebben we contracten gesloten met alle zorgverzekeraars. Wat dit voor u betekent? Ongeacht uw zorgverzekeringsmaatschappij, kunt u rekenen op deskundige fysiotherapie. Uw welzijn staat bij ons voorop, en we willen ervoor zorgen dat uw zorg naadloos en zorgeloos verloopt.
 • Hoe lang duurt een behandeling Fysiotherapie?
  De eerste afspraak is een intake en onderzoek met aansluitend een eerste behandeling en duurt samen 50 minuten. Een vervolgafspraak fysiotherapie duurt per afspraak 25 minuten.
 • Hoeveel kost een behandeling fysiotherapie
  Zie hiervoor het tarieven overzicht.
 • Wat moet ik meenemen naar de eerste behandeling?
  Heeft u uw eerste afspraak bij Fysiotherapie Rijnmond? Neem dan alstublieft een handdoek, kleding waar u gemakkelijk in beweegt en een ID bewijs mee. Ook raden wij u aan om vooraf te checken of u aanvullend verzekerd bent. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
 • Hebben jullie mogelijkheid tot fysiotherapie aan huis?
  Ja, wij behandelen ook aan huis. Hiervoor hebben wij wel een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.
 • Zijn jullie ook in de avonden/weekenden beschikbaar?
  Onze praktijk is voor behandelingen ook s’avonds geopend. Voor het maken van een afspraak zijn onze assistentes bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30 uur. In de weekenden zijn wij gesloten.