Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
fysiotherapie rozenburg

Fysiotherapie Rozenburg

Fysiotherapie Rijnmond Qualiview
Locatie

Fysiotherapie Rozenburg

Welkom bij Fysiotherapie Rijnmond, locatie Rozenburg! Dé praktijk voor fysiotherapie in Rozenburg. Deze vestiging bevindt zich in het gebouw waar ook huisartsenpraktijk Blankenburg zit, zodat u gemakkelijk bij ons naar binnen kunt lopen. Bij Fysiotherapie Rijnmond krijgt u een vaste behandelaar. Wilt u weten of u bij ons terecht kunt voor een behandeling? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Als u een afspraak bij ons heeft, dan kunt u voor de deur gratis parkeren.

Wij staan voor u klaar om uw lichamelijke klachten te verminderen en/of uw conditie te verbeteren. Ook zijn onze fysiotherapeuten ervoor opgeleid om u te begeleiden tijdens uw revalidatie of het verhelpen van een blessure. Wij zijn in 2021 beoordeel met een 9,0 op basis van honderden reviews!

Fysiotherapie aan huis in Rozenburg

Bent u slecht ter been of bent u om een andere reden niet in staat om naar onze vestiging in Rozenburg te komen, dan is het mogelijk om door een ervaren fysio behandeld te worden bij u thuis. Voor een behandeling aan huis heeft u een verwijzing nodig van de huisarts.

Fysiotherapie Rijnmond Rozenburg

Blankenburg 2 3181 BC Rozenburg
0181 - 74 50 40
info@fysiotherapierijnmond.nl
Maak een afspraakKlachten
Openingstijden locatie
Maandag
08.00 - 21.30
Dinsdag
08.00 - 17.00
Woensdag
08.00 - 21.00
Donderdag
08.00 - 17.00
Vrijdag
08.00 - 20.00
Onze specialisaties

Specialisaties in Rozenburg

Fysio Rozenburg

Bent u op zoek naar een fysio in Rozenburg? Onze praktijk in Rozenburg is gevestigd in gezondheidscentrum “Blankenburg”. Met meer dan 30 verschillende soorten specialisaties binnen onze praktijk weet u zeker dat u altijd de juiste fysiotherapeut krijgt voor uw klacht.

Maak een afspraak
Echografie Rozenburg

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met de mogelijkheid tot echografie. Echografie is een waardevolle manier om extra onderzoek te doen als dat nodig is. Op een echografie kan een therapeut meer zien dan met het blote oog. Door de beelden van de echo te bekijken kan de therapeut snel en duidelijk bepalen wat de pijn veroorzaakt. Op deze manier vergroot u de kans op een juiste diagnose en kan de behandelend fysiotherapeut een beter behandelplan opstellen.

Meer over echografie
Manuele therapie in Rozenburg

Manueel therapeuten zijn fysiotherapeuten die zich drie jaar hebben gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in de armen en benen. De therapeut kijkt gericht naar de manier van bewegen van de patiënt en probeert ervoor te zorgen dat de gewrichten beter gaan werken. Door de gewrichten beter te laten werken, worden ze weer soepel en neemt de pijn af. Een manueel therapeut richt zich tijdens de behandeling meer op de harde delen van het lichaam zoals gewrichten en de wervelkolom. Bij ons kunt u terecht voor manuele therapie in Rozenburg.

Meer over Manuele therapie