Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
wat is fysiotherapie

Sportspreekuur

Bij het sportspreekuur wordt er in een voor u vertrouwde omgeving gekeken naar uw klacht.

Waarom een sportspreekuur?

Een blessure oplopen is voor sporters natuurlijk de grootste nachtmerrie. Soms zorgt een sportblessure ervoor dat u het gehele sportseizoen uitgeschakeld bent. Het kan lastig zijn om in te schatten hoe zwaar de blessure is en hoe lang het gaat duren. Elke sporter wil zo snel mogelijk weten waar hij/zij aan toe is. Fysiotherapie Rijnmond organiseert daarom bij verschillende partners een sportspreekuur.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Tijdens het sportspreekuur kunnen wij u met het volgende helpen:

  • Vragen over uw klacht
  • Screening van uw klacht
  • Vragen over uw herstel
  • Vragen met betrekking tot trainingsopbouw

Tijdens dit uur is het niet mogelijk om behandeld te worden. We willen iedereen de kans geven om met ons te praten over zijn/haar klachten. Tijdens dit gesprek kunnen we natuurlijk wel adviseren over het vervolg.

Waar bieden wij een sportspreekuur aan?

Wij bieden op verschillende locaties ons sportspreekuur aan. Fysiotherapie Rijnmond wil alle sporters van regio Rijnmond voorzien van advies om te voorkomen dat u (te) lang met klachten rondloopt. Door onze ervaring kunnen wij goed herkennen wat de oorzaak van een klacht is en wat u kunt doen om de klacht te verminderen of volledig weg te nemen. Is het op uw (sport)vereniging nog niet mogelijk om een sportspreekuur bij te wonen? laat dan in het formulier uw gegevens achter. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u of uw vereniging opnemen.

Wat zijn de kosten van het spreekuur?

Het sportspreekuur is gratis. Indien u verder behandeld wilt worden zal dit vallen onder fysiotherapeutische behandelingen. U bent niet verplicht om verder behandeld te worden. Dit is altijd uw eigen keuze.

Hoe meld ik me aan?

Voor het sportspreekuur kunt u (als lid) altijd langslopen op de aangewezen tijden. Deze kunt u vinden door te klikken op de pagina van uw club. Om wachttijden te voorkomen raden wij aan om vooraf een e-mail te sturen met de door u gewenste locatie en tijdstip naar: info@fysiotherapierijnmond.nl.

Even sparren?

Weet u nog niet zo goed welke behandeling u nodig heeft? Geen probleem, onze specialisten geven u advies op basis van uw situatie.

Maak een afspraak
fysiotherapeut en patient identificeren elleboog klacht