Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
fysiotherapie spijkenisse gc hof van putten

Fysiotherapie Spijkenisse GC Hof van Putten

Fysiotherapie Rijnmond Qualiview
Locatie

Fysiotherapie Spijkenisse GC Hof van Putten

Door de groeiende vraag naar fysiotherapie zijn wij in juli 2020 ook gestart in Gezondheidscentrum Hof van Putten. Wij hebben één behandelkamer in dit centrum, waar ook apotheek- en huisartsenpraktijk K. De Hooge is gevestigd. Het gezondheidscentrum vindt u op de rand tussen wijk de Schenkel en de Elementen. In de nabijgelegen wijken kunt u gratis parkeren.

U kunt altijd bij een van onze drie praktijken in Spijkenisse terecht. Woont u in Spijkenisse en bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Voor u is het handig om een praktijk te vinden die zo dicht mogelijk bij uw huis te vinden is. Of u nu in het centrum van Spijkenisse, in De Akkers, Maaswijk, De Hoek of Schenkel woont. U vindt een van onze praktijken in de buurt.

Wij staan voor u klaar om uw lichamelijke klachten te verminderen en/of uw conditie te verbeteren. Ook zijn onze fysiotherapeuten ervoor opgeleid om u te begeleiden tijdens uw revalidatie of het verhelpen van een blessure. Wij zijn in 2021 beoordeel met een 9,0 op basis van honderden reviews!

Fysiotherapie aan huis in Spijkenisse

Bent u slecht ter been of bent u om een andere reden niet in staat om naar onze vestigingen in Spijkenisse te komen, dan is het mogelijk om door een ervaren fysio behandeld te worden bij u thuis. Voor een behandeling aan huis heeft u een verwijzing nodig van de huisarts.

Fysiotherapie Rijnmond Spijkenisse GC Hof van Putten

Theemsweg 9 3201 LT Spijkenisse
0181 - 74 50 40
info@fysiotherapierijnmond.nl
Maak een afspraakKlachten
Openingstijden locatie
Maandag
8-12 / 14-17
Dinsdag
14:30 - 17:00
Woensdag
8-12 / 14-17
Donderdag
8-12 / 14-17
Vrijdag
14:30 - 17:00
Onze specialisaties

Specialisaties in Spijkenisse GC Hof van Putten

Fysio Spijkenisse

Bent u op zoek naar een fysio in Spijkenisse? Onze praktijk in Spijkenisse is gevestigd in het gezondheidscentrum “City Plaza” . Met meer dan 30 verschillende soorten specialisaties binnen onze praktijk weet u zeker dat u altijd de juiste fysiotherapeut krijgt voor uw klacht.

Maak een afspraak
Echografie Spijkenisse

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met de mogelijkheid tot echografie. Echografie is een waardevolle manier om extra onderzoek te doen als dat nodig is. Op een echografie kan een therapeut meer zien dan met het blote oog. Door de beelden van de echo te bekijken kan de therapeut snel en duidelijk bepalen wat de pijn veroorzaakt. Op deze manier vergroot u de kans op een juiste diagnose en kan de behandelend fysiotherapeut een beter behandelplan opstellen.

Meer over echografie
Manuele therapie in Spijkenisse

Manueel therapeuten zijn fysiotherapeuten die zich drie jaar hebben gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in de armen en benen. De therapeut kijkt gericht naar de manier van bewegen van de patiënt en probeert ervoor te zorgen dat de gewrichten beter gaan werken. Door de gewrichten beter te laten werken, worden ze weer soepel en neemt de pijn af. Een manueel therapeut richt zich tijdens de behandeling meer op de harde delen van het lichaam zoals gewrichten en de wervelkolom. Bij ons kunt u terecht voor manuele therapie in Spijkenisse.

Meer over Manuele therapie