Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
eerste behandeling

Eerste behandeling

Tijdens uw eerste behandeling bij Fysiotherapie Rijnmond vindt een intakegesprek plaats. Dit is nodig zodat uw therapeut een zo volledig mogelijk beeld kan vormen van uw klacht en uw omstandigheden. In dit gesprek komt in ieder geval aan bod

  • hoe en wanneer de klacht is ontstaan
  • wanneer u er last van hebt
  • wat u precies voelt

Waar moet u op letten?

Na het intakegesprek/eerste behandeling wordt samen met u bepaald of een fysiotherapie geïndiceerd is. Indien fysiotherapie geïndiceerd is, wordt een vervolgafspraak gemaakt voor behandeling. Ook voor de vervolgbehandeling(en) krijgt u een afspraak herinnering per sms-bericht.

Wat heeft u nodig tijdens de eerste behandeling?

Neem in ieder geval de volgende dingen mee:

  • een geldig identiteitsbewijs
  • een handdoek
  • gemakkelijke kleding

Wij raden u aan om uw verzekeringspolis, op vergoeding fysiotherapie, te raadplegen als u onder behandeling bij de fysiotherapeut komt. Onze baliemedewerksters zullen ook controleren of u een aanvullende verzekering heeft. Indien dit niet het geval is wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Of kijk op www.fysiovergoeding.nl

Zodra de afspraak in onze administratie staat, krijgt u 1 dag voor de afspraak een sms-bericht met een herinnering. Ook krijgt u een e-mail met een uitnodiging om onze afspraken-app te downloaden.

Afzeggen behandeling

Bij verhindering verzoeken wij u tenminste 24 uur van tevoren uw afspraak te verzetten of te annuleren. Buiten onze openingstijden kunt u per e-mail uw afspraak annuleren.

Bij het niet nakomen van uw afspraak wordt 75% van het reguliere behandeltarief in rekening gebracht. (deze tarieven vindt u op onze website). De kosten zijn niet declarabel bij uw zorgverzekering.

Laatste behandeling

Tijdens de laatste behandeling gaan we samen met u na of de behandelingen hebben voldaan aan de verwachtingen en het optimale resultaat bereikt is. Hiervoor is het noodzakelijk aanwezig bent bij deze laatst behandeling. Tevens maken tijdens de laatste behandeling een verslag naar de huisarts. Deze laatste behandeling / eindevaluatie wordt in rekening gebracht als een regulier behandeling, indien u niet komt opdagen op de afgesproken laatste behandeling, binnen 90 dagen na afsluiting van het behandeltraject, dan zijn wij genoodzaakt om deze kosten aan u door te berekenen.

Even sparren?

Weet u nog niet zo goed welke behandeling u nodig heeft? Geen probleem, onze specialisten geven u advies op basis van uw situatie.

Maak een afspraak
fysiotherapeut en patient identificeren elleboog klacht