Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
fysiotherapie portugaal

Fysiotherapie Poortugaal

Fysiotherapie Rijnmond Qualiview
Locatie

Fysiotherapie Poortugaal

Sinds de opening van Gezondheidscentrum Poortugaal in 2022 staat ons team van fysiotherapeuten klaar voor alle inwoners van Poortugaal. Het gezondheidscentrum bevindt zich in de Emmastraat, direct naast de supermarkt de Plus. In het gezondheidscentrum werken wij direct samen met “huisartsenpraktijk Emmastaete”.

In het centrum van Poortugaal hebben wij drie behandelkamers met onze vaste fysiotherapeuten. Ook hebben wij een grote oefenzaal van ruim 90m2 met nieuw fitnessapparatuur om u te kunnen voorzien van de beste behandeling.

Onze fysio’s in Poortugaal staan voor u klaar om uw lichamelijke klachten te verminderen en/of uw conditie te verbeteren. Ook zijn onze fysiotherapeuten ervoor opgeleid om u te begeleiden tijdens uw revalidatie of het verhelpen van een blessure. Van onze patiënten ontvangen wij een gemiddeld cijfer van 8,9 (!) op basis van honderden reviews.

Fysiotherapie aan huis in Poortugaal

Bent u slecht ter been of bent u om een andere reden niet in staat om naar onze vestiging in Poortugaal te komen, dan is het mogelijk om door een ervaren fysio behandeld te worden bij u thuis. Voor een behandeling aan huis heeft u een verwijzing nodig van de huisarts.

Fysiotherapie in Poortugaal

Fysiotherapie Rijnmond Poortugaal

Waalstraat 8 3171 BD Poortugaal
0181 - 74 50 40
info@fysiotherapierijnmond.nl
Maak een afspraakKlachten
Openingstijden locatie
Maandag
08.00 - 17.00
Dinsdag
08.00 - 17.00
Woensdag
08.00 - 17.00
Donderdag
08.00 - 17.00
Vrijdag
08.00 - 17.00
Onze specialisaties

Specialisaties in Poortugaal

Fysio Poortugaal

Bent u op zoek naar een fysio in Poortugaal? Onze praktijk in Poortugaal is gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum. Met meer dan 30 verschillende soorten specialisaties binnen onze praktijk weet u zeker dat u altijd de juiste fysiotherapeut krijgt voor uw klacht.

Maak een afspraak
Echografie Poortugaal

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met de mogelijkheid tot echografie. Echografie is een waardevolle manier om extra onderzoek te doen als dat nodig is. Op een echografie kan een therapeut meer zien dan met het blote oog. Door de beelden van de echo te bekijken kan de therapeut snel en duidelijk bepalen wat de pijn veroorzaakt. Op deze manier vergroot u de kans op een juiste diagnose en kan de behandelend fysiotherapeut een beter behandelplan opstellen.

Meer over echografie
Doe de zelfcheck

Weet u niet zeker of de fysiotherapeut u kan helpen? Wij hebben een zelfcheck op onze website. Met deze zelfcheck kunt u voor een aantal veel voorkomende klachten zien of een fysiotherapeut u kan helpen. Mocht u klacht er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons.

Doe de zelfcheck
Impressie

De fysiotherapie Praktijk in beeld

Oefenzaal van fysio in Poortugaal