Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak

Yoëlle Dingjan

Yoëlle Dingjan, algemeen fysiotherapeut

Mijn naam is Yoëlle Dingjan en ik ben sinds maart 2022 werkzaam bij Fysiotherapie Rijnmond. Na het afronden van de HAVO op de middelbare school ben ik in 2017 gestart aan de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. In februari 2022 heb ik de opleiding succesvol afgerond. Door middel van verschillende cursussen wil ik mijn kennis verder gaan uitbreiden en onderzoeken waar ik mij verder in wil specialiseren. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, ga ik wandelen met mijn hond en sport ik graag.

Wie ben jij?

Ik ben Yoëlle, geboren in 2000 en werkzaam bij Fysiotherapie Rijnmond op de locatie in Poortugaal en in Spijkenisse, locatie de Elementen.

Wat is je achtergrond?

In 2016 heb ik de HAVO afgerond. Daarna ben ik gestart met de opleiding tot fysiotherapeut op de Hogeschool Rotterdam welke ik in februari 2022 succesvol heb afgerond. Sinds maart 2022 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Rijnmond op verschillende locaties.

Waar mag iedereen je voor wakker maken?

Je kan mij wakker maken voor een vakantie naar de zon en lekker eten.

Wat is je favoriete eten?

Mijn favoriete eten moet toch wel sushi of een poké bowl zijn, maar Italiaans eten of tapas is ook altijd goed.

Wat wilde je vroeger altijd worden?

Als klein kind wilde ik altijd bij de politie. Echter wist ik in de vierde klas van de middelbare school dat het fysiotherapie moest gaan worden. Ik heb altijd affiniteit met de zorg gehad en na de opleidingen overwogen te hebben, stond fysiotherapie bovenaan.

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Zelf ben ik graag in beweging. Tijdens eerdere bijbaantjes merkte ik al snel dat lang achter elkaar zitten niet voor mij weggelegd was. Ik zocht een opleiding waarbij je zelf in beweging bent, maar ook een opleiding waarbij je de mensen waarmee je werkt in beweging brengt. Daarnaast ben ik altijd geïnteresseerd geweest in mensen hun klachten en hoe dit te verhelpen. Toen bleek fysiotherapie het beste te passen.

Van welke werkzaamheden word jij gelukkig?

Wanneer ik samen met de cliënt heb kunnen werken aan zijn/haar hulpvraag en er vooruitgang zichtbaar is, daarnaast het halen van een tussenevaluatie en uiteindelijk het halen van het hoofddoel.

Wanneer ga jij met een tevreden gevoel naar huis?

Ik ga met een tevreden gevoel naar huis wanneer ik iemand heb kunnen helpen bij zijn of haar gezondheidsprobleem. Door adviezen te geven of door een behandeling toe te passen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd spreek ik graag met vriendinnen af, wandel ik met mijn hond en sport ik graag. Daarnaast vind ik het erg leuk om op vakantie te gaan en de wereld te ontdekken.

Waar ben je het meest trots op?

Waar ik trots op ben is dat ik in 2022 de opleiding fysiotherapie heb afgerond en werkzaam ben ik het werkveld.

Wat zou je gaan doen als je met pensioen bent?

Het duurt nog een hele tijd voordat ik met pensioen ga. Wat ik hoop te kunnen gaan doen als ik met pensioen ben is veel te kunnen gaan reizen en te kunnen genieten van het leven met de mensen om mij heen.

yoelle@fysiotherapierijnmond.nl