Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak

Emmie van der Zaan

Emmie van der Zaan

Mijn naam is Emmie van der Zaan en ik ben sinds september 2021 werkzaam bij fysiotherapie Rijnmond. In juni 2021 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond. Ik wil mijn kennis uitbreiden middels het volgen van diverse cursussen. Ik ben hier het afgelopen jaar mee begonnen door Parkinson cursus te volgen en deze heb ik begin december afgerond. In mijn vrije tijd hockey ik graag en doe ik ook nog andere sporten, zoals padellen en fitness.

Wie ben jij?

Ik ben Emmie van der Zaan, geboren in 1998 en ik ben werkzaam op de locaties Rozenburg, Hoogvliet en IJsselmonde.

Wat is je achtergrond?

Ik heb eerst de MAVO afgerond en heb daarna de opleiding doktersassistente gevolgd. Hierna ben ik door gaan studeren en heb ik de opleiding fysiotherapie gedaan. Deze opleiding heb ik in juni 2021 succesvol afgerond. Ik heb die zomer eerst een maand in revalidatiecetrum Rijndam gewerkt op de afdeling neurologie en ben vanaf september werkzaam bij fysiotherapie Rijnmond.

Waar mag iedereen je voor wakker maken?

Voor lekker eten en leuke reisjes!

Wat is je favoriete eten?

Ik vind sushi erg lekker! Maar ook Italiaans eten. En ik houd heel erg van toetjes!

Wat wilde je vroeger altijd worden?

Ik had vroeger nooit echt iets wat ik wilde worden! Ik wist ook pas laat na mijn MBO opleiding dat ik fysiotherapeute wilde worden.

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Ik vind het erg leuk aan dit werk om mensen te helpen en zien dat mensen vooruitgaan tijdens de behandelingen. Ook houd ik zelf erg van sporten en vind ik het leuk om mensen te stimuleren om in beweging te komen.

Van welke werkzaamheden word jij gelukkig?

Waar ik gelukkig van word is om te zien dat mensen vooruitgaan en hun doelen behalen waarvoor ze naar mij komen. Ook vind ik het fijn als patienten zelf enthousiast en gemotiveerd zijn.

Wanneer ga jij met een tevreden gevoel naar huis?

Eigenlijk hetzelfde antwoord als op de vorige vraag. Als ik een bijdrage heb kunnen leveren tijdens mijn behandelingen dat een patient zijn/haar doelen haalt.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik doe graag leuke activiteiten met vrienden en familie. Ik wandel graag met mijn hond. En op vakantie gaan word ik natuurlijk ook blij van!

Waar ben je het meest trots op?

Altijd een lastige vraag vind ik... Ik denk waar ik het meest trots op ben is dat ik na mijn MBO verder been gaan studeren en mijn opleiding tot fysiotherapie heb behaald.

Wat zou je gaan doen als je met pensioen bent?

Daarvoor moet ik nog een aantal jaar doorwerken... Maar als het zover is hoop ik te kunnen genieten van mijn vrije tijd en nog meer mooie reizen te kunnen maken.

emmie@fysiotherapierijnmond.nl