Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak

Levi Aarts

Levi Aarts, fysiotherapeut

Op dit moment ben ik werkzaam als fysiotherapeut en COPD-therapeut bij Fysiotherapie Rijnmond. Ik vind in mijn huidige werk veel waarde en plezier in het begeleiden van cliënten op persoonlijk vlak, in 1 op 1 contact of in groepsverband. Denk hierbij aan het begeleiden van cliënten bij lage rugpijn, maar dus ook in oefengroepen zoals COPD en medisch fitness. Verder haal ik ook veel plezier uit het zijn van stagebegeleider, en help ik zo nu en dan mee bij de Opleiding Fysiotherapie in Rotterdam. Met mijn rust neem ik graag de tijd om dingen zorgvuldig en begrijpelijk uit te leggen.

Wie ben jij?

Een rustig, spontaan, gestructureerd en gevoelig persoon. Geboren en getogen in Rotterdam. Ik houd van balans en wat zich afspeelt in het hoofd en het hart. Bewegen en sport wil ik niet missen, hier en daar een uitdaging vind ik leuk om aan te gaan.

Wat is je achtergrond?

Door mijn uitgebreide en zeer uiteenlopende interesses heb ik na de HAVO een uitstap gemaakt naar een technische HBO opleiding, om te ontdekken dat Fysiotherapie eigenlijk veel beter aansluit bij wat ik mooi vindt in een beroep. En hier ben ik nog steeds met veel plezier in werkzaam.

Waar mag iedereen je voor wakker maken?

Meevliegen in een F-16 of een guided tour van de Space Shuttle.

Wat is je favoriete eten?

Pasta arrabiata met ansjovis.

Wat wilde je vroeger altijd worden?

Misschien dat het verhaal over waar u mij voor wakker kunt maken al wat onthult, vroeger wilde ik piloot worden bij Defensie.

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Omdat de combinatie tussen kennis en toepassing prachtig naar voren komt in dit beroep. Ik voel me een brug tussen wat je leest en leert over het bewegingsapparaat en het gezondheidsprobleem van een client. De continue ontwikkeling vanuit de wetenschap maakt dat er altijd nieuwe inzichten te leren zijn, dat houd het voor mij ook zeer boeiend.

Van welke werkzaamheden word jij gelukkig?

In gesprek raken met iemand door samen in beweging te komen.

Wanneer ga jij met een tevreden gevoel naar huis?

Als we iemand kunnen helpen met het krijgen van een ander perspectief, een andere kijk op zijn of haar gezondheidsprobleem. Een luisterend oor kunnen bieden.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Bewegen, sportschool maar ook wielrennen. Hier en daar een uitstap naar de indoor klimwand. Andere momenten lees ik graag.

Waar ben je het meest trots op?

Mijn collega's.

Wat zou je gaan doen als je met pensioen bent?

Vliegen in een F-16, wat dan een oldtimer is.

levi@fysiotherapierijnmond.nl