Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak

Aman Sewlal

Aman Sewlal, fysiotherapeut

Mijn naam is Aman Sewlal, geboren in 1999, ik ben sinds Februari 2022 in dienst van Fysiotherapie Rijnmond als fysiotherapeut. Na het afstuderen ben ik meteen het werkveld ingedoken. Ik werk 4 volle dagen op diverse locaties en dat doe ik met veel plezier. In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en fitness. Sporten en met sport bezig zijn is iets wat ik leuk en belangrijk vind. Verder ben ik leergierig en sta ik open voor uitdagingen!

Wie ben jij?

Hoi! Ik ben Aman Sewlal, geboren in 1999 en werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Rijnmond locaties Spijkenisse en Rozenburg.

Wat is je achtergrond?

In 2016 heb ik de HAVO afgerond, toen wist ik op dat moment nog niet zo heel goed wat ik wilde doen. Ik heb toen een tussenjaar genomen en goed georiënteerd wat ik wilde gaan doen. Mijn interesse in sport en bewegen in combinatie met het helpen van anderen leidde tot de keuze om fysiotherapie te gaan studeren. Deze opleiding heb ik in Februari 2022 kunnen afronden en ben meteen het werkveld ingedoken. Dat doe ik nu met alle plezier hier bij Fysiotherapie Rijnmond.

Waar mag iedereen je voor wakker maken?

Voor lekker eten (het liefst sushi) of om te gaan voetballen. Ook op vakantie gaan is niet verkeerd. Ik hou ervan om lekker bezig te zijn, het houdt me scherp en fit.

Wat is je favoriete eten?

De Surinaamse keuken is altijd lekker. Maar ook Sushi, pizza, pasta.. noem maar op. Ik hou best wel van eten en vind het ook leuk om nieuwe gerechten te proberen.

Wat wilde je vroeger altijd worden?

Ik wilde vroeger profvoetballer worden. Om eerlijk te zijn, kwam ik er al vrij vroeg achter dat dit hem niet ging worden. Gelukkig kon ik de knop goed omzetten en het plezier erin blijven houden. Nu voetbal ik met vrienden samen en ben nog altijd even gedreven!

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Ik heb altijd een passie gehad voor sport (met name voetbal) en bewegen, daarnaast vond ik het interessant om ermee bezig te zijn. Ook ben ik iemand die zich voldaan voelt wanneer ik anderen heb geholpen. Als je die twee dingen combineert kom je snel uit op fysiotherapie.

Van welke werkzaamheden word jij gelukkig?

Het evalueren of afsluiten van een behandeling, wanneer er progressie te zien is of als het behandeldoel is behaald. Maar ook het uitvoeren van de behandeling vind ik leuk. Om te zien hoeveel blijdschap of plezier iemand ervaart wanneer er weer dingen kunnen die voorheen werden gehinderd door de klachten.

Wanneer ga jij met een tevreden gevoel naar huis?

Wanneer ik weet dat ik iets voor iemand heb gedaan om zijn of haar dag beter of makkelijker te maken. Dat geeft mij een voldaan gevoel en meer motivatie om dit te blijven doen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Tijd spenderen met familie en vrienden. Sporten vind ik ook leuk om te doen, zowel alleen als met anderen. Daarnaast game ik wel is voor de ontspanning.

Waar ben je het meest trots op?

Op mezelf. Ik ben trots op de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt en de keuzes die ik heb gemaakt om ervoor te zorgen dat ik sta waar ik nu sta. Zowel op persoonlijk gebied als op het gebied van carrière.

Wat zou je gaan doen als je met pensioen bent?

Goeie vraag.. Ik hoop dan dat ik de vrijheid en mogelijkheden heb om te doen wat ik wil. Voornamelijk genieten van het leven, de mensen om mij heen en veel (buitenlandse) voetbalwedstrijden bezoeken.

aman@fysiotherapierijnmond.nl