Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak

Keira Rozenberg

Keira Rozenberg

Wie ben jij?

Ik ben Keira, geboren op 9 oktober 2001 en sinds juni 2022 werkzaam als praktijkassistente bij Fysiotherapie Rijnmond. Ik studeer fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam en ben daarnaast ook werkzaam als assistent-fysiotherapeut.

Wat is je achtergrond?

In 2017 heb ik mijn vmbo-kbl diploma behaald. Daarna ben ik begonnen met de mbo 4 opleiding managementassistent / directiesecretaresse. In 2020 heb ik mijn diploma voor deze opleiding behaald. Na het behalen van mijn diploma heb ik twee jaar fulltime gewerkt op kantoor. Toch was dit niet het beroep dat ik voor langere tijd wilde uitoefenen. Ik heb mijn interesse in het bewegend functioneren onderzocht door vrijwillig mee te lopen bij verschillende praktijken. Hier werd ik écht enthousiast van en toen wist ik zeker dat ik mij wilde inschrijven voor de hbo studie fysiotherapie.

Waar mag iedereen je voor wakker maken?

Alles wat met mijn paard te maken heeft, lekker eten, maar ook een vakantie naar een warm land.

Wat is je favoriete eten?

Mijn favoriete eten wordt geserveerd door de Italiaanse keuken. Ik ben gek op pasta!

Wat wilde je vroeger altijd worden?

Toen ik klein was wilde ik graag kapster worden, net als mijn moeder.

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Ik ben begonnen als praktijkassistente met de achterliggende gedachte om op die manier alvast wat ervaring binnen de praktijk op te doen. Mijn interesse in fysiotherapie is hierdoor alleen maar groter geworden. Naast mijn interesse in het bewegend functioneren ben ik gefascineerd door de verschillende manieren waarmee je patiënten kunt helpen en motiveren om het beste resultaat te behalen. Dat ik mijn werk met de functie als assistent-fysiotherapeut mag uitbreiden is een mooie stap in mijn loopbaan.

Van welke werkzaamheden word jij gelukkig?

Achter de balie vind ik het fijn als ik iemand snel kan helpen aan een afspraak bij de fysiotherapeut. Het is leuk om direct contact met onze patiënten te hebben en ze persoonlijk te spreken. Als assistent-fysiotherapeut vind ik het leuk dat ik leer hoe ik patiënten zo goed mogelijk kan begeleiden en dat ik de mogelijkheid krijg om mezelf hierin te ontwikkelen.

Wanneer ga jij met een tevreden gevoel naar huis?

Ik ga tevreden naar huis wanneer ik het gevoel heb dat de patiënten zich gehoord en begrepen voelen. Als zij tevreden zijn, ben ik dat ook.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik te vinden tussen de paarden, dit is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben al jaren actief in de dressuursport en veel trainen is daarom een vereiste. Daarnaast ben ik wekelijks te vinden in de sportschool en ga ik graag naar festivals met vrienden en vriendinnen.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meest trots op de stappen die ik heb gezet binnen mijn loopbaan, maar ook op het behalen van mijn propedeuse in het eerste jaar van de studie fysiotherapie.

Wat zou je gaan doen als je met pensioen bent?

Dat weet ik nog niet. Gelukkig heb ik nog lang genoeg de tijd om daar over na te denken.

keira@fysiotherapierijnmond.nl