Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak

Noor de Korte

Noor de Korte, fysiotherapeut

Wie ben jij?

Ik ben Noor de Korte, ik kom uit 1998 en woon en studeer in Rotterdam.

Wat is je achtergrond?

Na mijn middelbare school periode heb ik de opleiding mediamanagement & marketing gedaan en afgerond. Hierna ben ik begonnen met de opleiding Fysiotherapie op de Hogeschool Rotterdam waar ik momenteel bezig ben met mijn afstudeer jaar. Momenteel werk ik 1 dag in de week op de afdeling marketing binnen Fysiotherapie Rijnmond, maar op het moment dat ik afstudeer kan je mij vinden als therapeut in één van de praktijken.

Waar mag iedereen je voor wakker maken?

Voor een heerlijke zon vakantie of een sportieve ski trip!

Wat is je favoriete eten?

De Italiaanse keuken is mijn favoriet! Een heerlijke pasta of lasagne sla ik nooit af.

Wat wilde je vroeger altijd worden?

Vroeger wilde ik heel graag dierenarts worden.

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Wegens mijn vorige opleiding in de marketing en de combinatie met fysiotherapie is dit een interessant bijbaantje voor mij. Ik schrijf inhoudelijke teksten over fysiotherapie en kan tegelijk mijn marketing skills inzetten.

Van welke werkzaamheden word jij gelukkig?

Ik vind actieve werkzaamheden het leukst. Denk hierbij aan het langs gaan bij verschillende locaties voor interessante content. Dan ben ik lekker bezig en heb ik overal een gezellig praatje.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met vrienden/vriendinnen. Hiernaast vind ik het ook erg leuk om te hockeyen en bootcampen.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben trots op mijn tot nu toe behaalde successen op gebied van studie. Ik hoop dit door te zetten tijdens het afstuderen het komende jaar.

Wat zou je gaan doen als je met pensioen bent?

Dat duurt voor mij nog vrij lang, maar ik hoop genieten van het leven. Lekker op reis en veel doen met dierbare om mij heen.

noor@fysiotherapierijnmond.nl