Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak
aaaaa

Sportfysiotherapie

In het kort

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie richt zich op het behandelen van klachten die door sporten zijn ontstaan. De behandelingen moeten ervoor zorgen dat u weer op een hoog niveau kunt sporten of weer recreatief pijnvrij kunt bewegen. De sportfysio richt zich voornamelijk op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. Sportfysiotherapie is er voor iedereen, van mensen met een zware sportblessure tot een beginnende marathonloper die niet weet waar hij/zij moet beginnen.

aaaaa
Inhoudsopgave

Informatie over sportfysiotherapie

01.

Waarom sportfysiotherapie?

Een sportblessure is erg vervelend, helemaal als deze met regelmaat terugkomt tijdens het uitoefenen van uw favoriete sport. Een sportfysiotherapeut kan u helpen de oorzaak van uw klachten te ontdekken en kan u advies geven over hoe de klacht het snelst verholpen wordt.

Een aantal klachten waarmee een sportfysio u kan helpen zijn

  • Lies pijn na het sporten
  • Pijn in uw onderrug na het sporten
  • Achillespees pijn na het sporten
  • Zeurende pijn in uw benen na het sporten
  • Pijn in uw knie na het sporten
  • Pijn in uw schouder na het sporten

Een sportfysiotherapeut focust zich tijdens de behandeling ook op omliggende spieren en uw algemene kracht. De therapeut weet welke onderdelen van het lichaam handig zijn om te trainen voor uw sport. Op die manier traint u niet alleen voor het verminderen van uw klachten, maar zorgt u er ook voor dat u zich sport specifiek ontwikkeld.

We helpen u graag!

Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen met uw klachten.

Maak een afspraak
fysiotherapeut en patient identificeren elleboog klacht