Fysiotherapie Rijnmond QualiviewFysiotherapie Rijnmond Qualiview
Maak een afspraak

Ezra Groenbos

Ezra Groenbos, fysiotherapeut

Mijn naam is Ezra Groenbos. Ik heb in 2016 de HAVO afgerond en ben daarna direct begonnen met de bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben begonnen met werken bij Fysiotherapie Rijnmond in 2021 als fysiotherapeut assistent. In april 2022 heb ik mijn opleiding succesvol afgerond en ik ben begonnen met werken als fysiotherapeut. Verder sport ik graag, denk hierbij aan fitness of krachttraining maar ook Hatha-yoga. Daarnaast doe ik ook graag tekenen, mediteren, lezen of gamen. Ik ben onder andere open, empathisch en sociaal.

Wie ben jij?

Hallo! Mijn naam is Ezra Groenbos. Ik ben geboren in 1998 en ben werkzaam bij Fysiotherapie Rijnmond op de locaties Hoogvliet en Elementen.

Wat is je achtergrond?

Oorspronkelijk kom ik uit Zevenkamp in Rotterdam en ben in Spijkenisse te komen verhuizen in mijn jeugd. In 2016 heb ik de HAVO afgerond en ben daarna direct begonnen met de bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Deze heb ik in april 2022 succesvol mogen afronden, waarna ik ben begonnen als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Rijnmond

Waar mag iedereen je voor wakker maken?

Lekker zonnig weer! Als het lekker weer is dan vindt ik het fijn om weg te gaan of dan juist buiten in de zon te zitten om iets te lezen of te tekenen.

Wat is je favoriete eten?

Het Molukse en Indonesische eten van mijn schoonfamilie is erg lekker maar het eten van mijn moeder is ook niet altijd te toppen. Verder pizza, pasta of Japans eten zoals ramen of Japanse curry is ook altijd lekker

Wat wilde je vroeger altijd worden?

Als je dit aan mij gevraagd zou hebben vroeger dan zou ik het niet zeker geweten hebben maar archeoloog, astronaut of dierenarts leek mij altijd interessant.

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Ik ben dit werk gaan doen omdat ik graag met mensen wou werken, graag mensen wou helpen en fysieke gezondheid belangrijk vindt. Hiernaast vind ik ook het sociale aspect van fysiotherapie erg fijn.

Van welke werkzaamheden word jij gelukkig?

Het bezig zijn met cliënten die je kan helpen een stap verder te zetten of het afsluiten van een behandeling waarbij het behandeldoel gereikt is. Daarnaast kunnen cliënten ook enorm enthousiast of gezellig zijn, waar ik ook veel energie van krijg.

Wanneer ga jij met een tevreden gevoel naar huis?

Ik ga met een tevreden gevoel naar huis als ik weet dat de cliënten die ik heb gezien geholpen zijn in hun gezondheidsprobleem. Laat dit iets zijn op het gebied van adviezen of juist behandelingen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Zoals je mogelijk hierboven al had gelezen doe ik graag in mijn vrije tijd tekenen of iets kijken voor ontspanning, maar ik ga ook graag erop uit naar een stad toe of de natuur in.

Waar ben je het meest trots op?

Ondanks ik het lastig vind om ergens trots op te zijn, zal ik zeggen mijn openheid. Dit helpt mij met het contact maken met andere mensen maar ook om nieuwe dingen uit te proberen en te ervaren, waardoor ik verder kan groeien.

Wat zou je gaan doen als je met pensioen bent?

Dat duurt nog wel even voordat die er aan komt, maar ik hoop nog meer te kunnen genieten van het leven dan ik nu al probeer samen met de mensen om mij heen. Mogelijk meer te reizen en meer tijd maken om creatief en spiritueel bezig te zijn.

ezra@fysiotherapierijnmond.nl

Specialisaties: Algemeen fysiotherapie